Корзина
98 отзывов
ООО "ПРОСТОР ХИМ"
+380
50
337-31-31
+380
63
399-92-33
+380
67
988-72-74

Сорбат калия гранула (Е202)

  • В наличии
  • Оптом и в розницу

от 165 грн./кг

Показать оптовые цены
Купить
+38050337-31-31
  • +38063399-92-33
  • +38067988-72-74
  • График работы
  • Адрес и контакты
возврат товара в течение 14 дней по договоренности
Сорбат калия гранула (Е202)
Сорбат калия гранула (Е202)
от 165 грн./кг
В наличии
Купить
+38050337-31-31
  • +38063399-92-33
  • +38067988-72-74
Описание
Характеристики
Информация для заказа

Сорба́т ка́лію (Е202) — харчова добавка, відноситься до групи консервантів.

Сорбат калію — калієва сіль сорбінової кислоти, є природним консервантом і широко застосовується при консервуванні харчових продуктів.

 

Застосування

У 1939 і 1940 роках Мюллер і Гудінг (E. Mueller (Germany) and CM Gooding (US)) відкрили антимікробні властивості сорбінової кислоти. Згодом в 1945 році Гудінгом і Best Foods Inc. була вперше запатентована сорбінова кислота як фунгістатична (протигрибкова) харчова добавка. Дозволено в Росії та країнах Європи.

Обробка 10-20%-ним розчином сорбату калію пригнічує ріст цвілевих грибів на твердих ковбасах і сардельках.

Дозування

Максимально допустиме дозування у харчових продуктах не більше 0,2%.

  • Олія, маргарини — 60-120 г/100 кг продукту;
  • Майонез, гірчиця, кетчуп та ін — 100–200 г/100 кг продукту;
  • М'ясні копченості, копчені ковбаси — 200 г/100 кг сировини,
  • Консервовані овочі — 100–200 г/100 л розсолу;
  • Томатне пюре (12%) — 50-150 г/100 кг продукту;
  • Джеми, варення, повидло та ін — 70-200 г/100 кг продукту;
  • Плодово-ягідне пюре — 50-60 г/100 кг продукту,
  • Фруктові начинки для випічки — 150–200 г/100 кг продукту;
  • Фруктові заготовки для йогуртів та інших молочних продуктів — 100–150 г/100 кг продукту;
  • Яблучний сік напівфабрикат — 65 г/100 кг продукту;
  • Виноградний сік-напівфабрикат — 65-80 г/100 кг продукту;
  • Концентрати фруктових соків — 100–200 г/100 кг продукту;
  • Безалкогольні напої — 40-60 г/100 кг продукту;
  • Газовані безалкогольні напої — 30-40 г/100 кг продукту; настої трав, чай, кава — 40-60 г/100 кг продукту;
  • Слабоалкогольні вина — 20-30 г/100 кг продукту;
  • Безалкогольні вина — 50 г/100 кг продукту;
  • Цукрові кондитерські вироби (цукерки, начинки для вафель, нуга, праліне, шоколад) — 150–200 г/100 кг продукту;
  • Борошняні кондитерські вироби (бездріжджові) — 130–200 г/100 кг продукту;
  • Масляний крем — 200 г/100 кг продукту.
Основные
Страна производительКитай
Вес1000.0 (г)
Составсыпучий
  • Цена: от 165 грн./кг