Продавець ТОВ "ПРОСТОР ХІМ" розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
109 відгуків

Внимание! В новогодние праздники (с 31 по 14 января) заказы приниматься и обрабатываться не будут. Мы ответим на все ваши вопросы после каникул, с 14 января в обычном режиме. Спасибо за понимание. Счастья вам в Новом году!

ТОВ "ПРОСТОР ХІМ"
+380 (50) 337-31-31
+380 (67) 988-72-74

Агар-агар харчовий

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб

від 2 000 /кг

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 3000 грн

+380633999233
  • +380 (50) 337-31-31
  • +380 (67) 988-72-74
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Агар-агар харчовий
Агар-агар харчовий
від 2 000 /кг
Готово до відправки
+380633999233
  • +380 (50) 337-31-31
  • +380 (67) 988-72-74
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Являє собою жовтувато-білий порошок або пластинки. Містить приблизно 1,5—4 % мінеральних солей, 10—20 % води та 70-80 % полісахаридів, у складі яких виявлені D- и L-галактози, 3,6-ангідрогалактози, пентозиD-глюкуронова и піровиноградна кислоти. З агару екстраговані агарозу и агаропектин.

Молекули агар-агара дуже довгі, чим зумовлена висока міцність на розрив зробленого з нього холодету[2]. Агар-агар не розчиняємо в холодній воді. Він повністю розчиняється тільки за температур від 95 до 100 градусів, чим відрізняється від інших натуральних желе[2]. Гарячий розчин є прозорим і обмежено в'язким. У разі охолодження до температур 35-40° він стає чистим і міцним гелем, який є термообертовим. Під час нагрівання до 85-95° він знову стає рідким розчином, що знову перетворюється на гель за 35-40° градусах.

Застосування (22правити | править код]

  • В мікробіології — для виготовлення щільних і напіврідких поживних середовищ. Для отримання щільних поживних середовищ агар додають у кінцевій концентрації від 1,5 до 3 %, напіврідкі — 0,3-0,7 % (вага/об'єм). Агар не розщеплюється більшістю мікроорганізмів під час культивування. Повноцінний продукт не інгібує ріст мікроорганізмів і не змінює поживну цінність середовищ. Неочищена агар може призвести до утворення неповноцінного гелю й навіть інгібування росту мікроорганізмів. Тому для імунологічних і бактеріологічних цілей треба використовувати виморожений освітлений агар ГОСТ 17206-96 вищого та першого сорту зі щільністю гелю не нижче ніж 3,20 г/см3. Крім того, агаровий гель застосовують для електрофорезу ДНКімуноелектрофорезу и імунодифузії.
  • В харчової промисловості (харчова добавка Е406) агар-агар застосовують як загусник під час виробництва супов, соусів, морозивамармеладузефіру, жувальних цукерок, пастили, начинок різного роду, суфле, дієтичних продуктів, кульок для перлового чаюджемаконфітюру і так далі; в авангардній кулінарії з нього виробляють також локшину[2].
Основні
ВиробникІмпорт
ТипЗагущувач
Вага1000 г
Країна виробникКитай
  • Ціна: від 2 000 /кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner