Продавець ТОВ "ПРОСТОР ХІМ" розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
109 відгуків
ТОВ "ПРОСТОР ХІМ"
+380 (50) 337-31-31
+380 (67) 988-72-74

Глюкоза (декстроза) харчова

Топ продаж
  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб

від 80 /кг

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 3000 грн

+380633999233
  • +380 (50) 337-31-31
  • +380 (67) 988-72-74
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Глюкоза (декстроза) харчова
Глюкоза (декстроза) харчова
від 80 /кг
Готово до відправки
+380633999233
  • +380 (50) 337-31-31
  • +380 (67) 988-72-74
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Глюкоза, або виноградний цукор, або декстроза трапляється в соку багатьох фруктів і ягід, зокрема й винограду, від чого й походить назва цього типу цукру. Є шестиатомним цукром (гексозою). Глюкозна ланка входить до складу низки ді- (мальтози, сахарози та лактози) і полісахаридів (целюлоза, крохмаль). Безбарвна кристалічна речовина солодкого смаку, розчинна у воді, розчинна в реактиві Швейцера: аміальному розчині гідроксиду міді — Cu (NH3)4 (OH)2, у концентрованому розчині хлориду цинку та концентрованому розчині сірчаної кислоти. Глюкозу використовують у разі інтоксикації (наприклад у разі харчового отруєння або діяльності інфекції), вводять внутрішньовенно струменево та крапельно, позаяк вона є універсальним антитоксичним засобом. Також препарати на основі глюкози та сама глюкоза використовується ендокринологами під час визначення наявності та типу цукрового діабету в людини (у формі стресу тіста на виведення підвищеної кількості глюкози з організму). Глюкоза використовується переважно під час виробництва харчових продуктів. Глюкоза застосовується в хлібопічності. Перевага застосування глюкози в хлібопічності полягає не тільки в тому, що тісто швидко та повно збражується, але й у тому, що корок хлібних виробів стає блискучою золотисто-коричневою, м'якіш має рівномірну пористість, гарний смак і довго зберігає свіжість. Крім того, застосування глюкози в хлібопічності мало свою мету зниження вартості хліба завдяки нижчій ціні глюкози, ніж бурякового цукру. У кондитерському виробництві глюкоза використовується в суміші з цукром під час виготовлення м'яких цукерок, шоколаду, печива, крекерів, кексів.Глюкоза також широко застосовується під час виробництва алкогольних напоїв — пива, вина, лікерів. Застосування глюкози в суміші з патокою під час виробництва консервів, заморожених фруктів і джемів збільшилася в останні роки. Зараз у виробництві морозива застосовується глюкоза в суміші з цукром. У фруктових сортах морозива відсоток глюкози та патоки вище, ніж у вершковому, це пояснюється тим, що їхнє застосування підвищує якості морозива, надаючи йому смак фруктів і зберігаючи водночас аромат. Кристалічна глюкоза випускається у формі таблеток, плиток і цукерок, а також у дрібному розфасуванні.
Основні
ВиробникІмпорт
Складсыпучий
Країна виробникКитай
  • Ціна: від 80 /кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner